Minden egyes eladott műtárgy nettó árának 5%-át jótékony célra fordítjuk. Az egyes alkotások vásárlói maguk dönthetik el, hogy az alábbi szervezetek közül melyiknek utaljuk az összeget, ezáltal ők maguk is hozzájárulnak ezen célok valamelyikének támogatásához :

 • Bethesda Kórház Alapítvány – „A nálunk gyógyuló kisgyermekek számára az adományokból jobb körülményeket, felszereléseket és ellátást tudunk biztosítani.”
  https://bka.hu/
 • BRAHMANA Misszió Egyesület – „20 évvel ezelőtt a Brahmana Misszió azzal a céllal jött létre, hogy keretet teremtsen a védikus alapokon nyugvó önismereti tudás megismertetésére, azok számára, akik szeretnének választ kapni kérdéseikre, és vonzódnak a művészetek, a jóga, a védikus kultúra, és a transzcendencia iránt.”
  http://brahmana.hu/
 • Dévai Szent Ferenc Alapítvány – „Én hiába szeretem a szobám csendjében az utcagyereket! Nem arra van szüksége, hogy könnyes, szende szemembe nézzen, hanem hogy legyen kenyér az asztalán, fedél a feje fölött, étel a tányérján, ceruza a kezében, takaró az ágyán, kapjon jó szót, simogatást.” – Böjte Csaba
  https://szentferencalapitvany.org/
 • Igazgyöngy Alapítvány – „Az Igazgyöngy Alapítvány 1999 óta dolgozik az esélyegyenlőségért, társadalmi integrációért, a gyerekszegénység, és az átörökített mélyszegénység felszámolásáért. A következő generációért, a mostani generáció segítségével. Alapítványunk Európa tíz legszegényebb régiójának egyikében, az Észak-alföldi régióban működik, központunkat Berettyóújfaluban hoztuk létre.”
  https://igazgyongyalapitvany.hu
 • UNICEF Magyarország – „Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!”
  https://unicef.hu/